Testimonials

“Renske is er met minimale input in geslaagd unieke, volledige en lekker leesbare pagina’s te schrijven waarmee we inmiddels ranken in Google.”

In oktober 2021 was ik op zoek naar een tekstschrijver die een aantal SEO-landingspagina’s voor Kiwatt kon schrijven rondom thuisbatterijen, energieopslag en de salderingsregeling.

Nadat 2 tekstschrijvers de opdracht hadden teruggegeven, kwam ik op Renske haar site uit. Zij leek met haar focus op cleantech perfect bij de opdracht te passen en dat bleek na een gesprek gelukkig ook zo te zijn.

Ik was me ervan bewust dat het een lastige opdracht was: veel zoektermen waarvoor unieke pagina’s geschreven moesten worden lagen dicht tegen elkaar aan en de input was heel summier.

Renske heeft dus veel zelf moeten uitzoeken, maar ondanks de gebrekkige input is ze er heel goed in geslaagd om rondom elke focuszoekterm een unieke, volledige en lekker leesbare pagina te maken waarmee we inmiddels ranken in Google.

Bovendien kwam ze zelf met aanvullende contentideeën waar we mee aan de slag kunnen, heel fijn.

Ik ben onder de indruk van haar werk en ga haar zeker nog vaker inschakelen.

– Jurriën de Peuter, Kiwatt

Man in blauwe trui

“6 weken na het eerste gesprek hadden wij een prachtige professioneel vormgegeven whitepaper waarmee we nieuwe leads konden gaan werven.”

Voor ons e-mailmarketingbureau Personalyse wilden wij graag een whitepaper over e-mailmarketing voor non-profit- en goededoelenorganisaties. Via een wederzijdse connectie kwamen wij bij Renske uit.

Na een kennismakingsgesprek stelde zij voor ons een outline op waar wij ons direct in konden vinden. Een maand later was de tekst definitief en 6 weken na het eerste gesprek hadden wij een prachtige professioneel vormgegeven whitepaper waarmee we nieuwe leads konden gaan werven.

Daarnaast schreef Renske voor ons een landingspagina, bedankpagina en begeleidende e-mail, 3 blogposts op basis van de whitepaper en meer dan 20 social media posts. We konden dus weer even vooruit 😉

We hebben de samenwerking met Renske als erg prettig ervaren: ze werkt snel, nam het overleg met de vormgever op zich en was oprecht geïnteresseerd en betrokken.

We zijn dan ook erg blij met het eindresultaat!

Gertjan Bronsema, Personalyse

Man met blauwe blouse kijkt breed lachend in de camera

“Renske is veel meer dan ‘gewoon een tekstschrijver’. Ze ontzorgt ons helemaal op het gebied van de marketingcommunicatie van ons merk.”

In het najaar van 2020 kwam ik in contact met Renske, toen ik op zoek was naar een copywriter voor de webteksten van verduurzamingsplatform hoomie.online.

Ze had net besloten dat ze zich als tekstschrijver meer wilde richten op de cleantech-niche, dus dat kwam goed uit.

Al snel kwam ik erachter dat Renske veel meer is dan ‘gewoon een tekstschrijver’. Ze heeft direct door welke content nodig is en maakt die ook meteen. Haar teksten zijn toegankelijk, lezen prettig en worden opgepikt door zoekmachines.

Daarnaast houdt ze allerlei vakinhoudelijke nieuwssites in de gaten en zet ze relevante berichten meteen om in een blogpost of social media post. Hierdoor is ons merk voortdurend verbonden met de actualiteit.

Renske is cleantechspecialist, maar is zelf ook een techie. Ze heeft brede marketingkennis, waardoor ze direct kan schakelen met onze webdevelopers en advertisingspecialisten.

Kortom: Renske ontzorgt ons helemaal op het gebied van de marketingcommunicatie van ons merk. Dat geeft rust en daarom werk ik graag met haar samen. Ik hoop dat nog lang te mogen doen.

Paul Willems, hoomie

Vrouw met donker haar en witte blouse kijkt lachend in de camera

“Renske reageert snel, communiceert prettig en levert goed werk af.”

In november 2020 kwam ik via LinkedIn in contact met Renske. Ze had een post gedeeld dat ze graag voor duurzame bedrijven wilde schrijven en ik was toevallig op zoek naar een tekstschrijver voor een klant in cleantech.

Sindsdien heb ik voor verschillende klanten in cleantech samengewerkt met Renske. Ze reageert snel, communiceert prettig en levert goed werk af. Ik zie het als meerwaarde dat ze ook voor andere klanten in de cleantechsector werkt, omdat ze daardoor beter op de hoogte is van wat er speelt.

Kim Bentum, EVWise & EV Consult