Over

Samen naar een duurzame wereld

De wereld zoals we die kennen komt de komende jaren met piepende remmen tot stilstand.

Ons CO2-budget raakt op, Earth Overshoot Day komt elk jaar vroeger en diersoorten verdwijnen in een tempo dat z’n weerga niet kent.

Er moet iets veranderen.

Daarom werk ik samen met bedrijven die niet alleen omzet willen maken, maar zich ook inzetten voor een duurzame wereld. Zodat ook toekomstige generaties nog op een leefbare aarde kunnen wonen.

Hoi, ik ben Renske Holwerda en ik ben contentmarketeer voor bedrijven die bijdragen aan de energietransitie of de circulaire economie.

Na een carrière als redacteur, copywriter en content creator bij NCOI Groep besloot ik dat ik geen radertje in een grote machinerie meer wilde zijn.

Ik wilde zelf bepalen hoe ik mijn werk uitvoerde, met wie ik werkte en meer zicht hebben op het resultaat van mijn werk.

En ik wilde het gevoel hebben dat ik zinvol en eerlijk werk deed. Impact maken.

Daarom besloot ik me te focussen op schrijven over thema’s als schone energie, biobased bouwen en de circulaire economie.

Mijn interesses in duurzaamheid, techniek en innovatie komen hierin samen en ik ontmoet veel andere gepassioneerde ondernemers die hun kantoorbaan aan de wilgen hebben gehangen om bij te dragen aan een duurzamere wereld. Fantastisch, toch? 😄

Das Team

Ben je eigenlijk op zoek naar een bureau? Ook dan zit je hier goed. Dit bedrijf bestaat namelijk uit Renske, Renske en Renske 😉

Maar zonder dollen: ik kan veel maar niet alles. Gelukkig heb ik daar samenwerkingspartners uit mijn eigen netwerk voor 🙌 Jij hebt maar één aanspreekpunt en ik zorg ervoor dat de klus geklaard wordt.

Renske Holwerda

Oprichter & eindbazin

Werkte ooit als copywriter voor NCOI Groep en besloot daarna de lat nog wat hoger te leggen door haar eigen contentmarketingtoko te beginnen. Gaat regelmatig voor een workation naar Valencia 💃

Renske Holwerda

Contentstrateeg

Heeft een enorme bak met kennis van contentmarketing. Brainstormt met klanten over content die traffic, leads en sales oplevert. Heeft meer namen voor haar katten dan eskimo’s woorden hebben voor sneeuw.

Renske Holwerda

Contentmarketeer

Schrijft SEO proof blogposts en whitepapers voor mooie klanten. Heeft bijna overal wel een handig tooltje voor. Is in haar werk heel georganiseerd, maar stapt privé regelmatig in de verkeerde trein.