Blogs laten schrijven

Meer traffic, leads en sales met een bewezen framework voor je blogs

Ooit bij stilgestaan hoeveel kostbare tijd je eigenlijk kwijt bent aan het opvolgen van leads?

Je moet met ze in gesprek gaan, elke keer dezelfde vragen beantwoorden en dan worden ze ook nog niet eens allemaal klant.

En dan is er nog een ander probleem: steeds meer mensen nemen niet eens meer contact op met hun vragen, maar verwachten de antwoorden online te vinden. Is jouw bedrijfswebsite daar al op voorbereid?

Hoe zou het zijn als je alleen nog maar goed geïnformeerde prospects zou krijgen?

Als je niet elke keer dezelfde simpele vragen zou hoeven beantwoorden, maar direct de diepte zou kunnen ingaan in een gesprek?

Als je voordat je in gesprek gaat al een hoge mate van zekerheid zou hebben dat iemand klant wordt?

Dit, en meer, kun je bereiken door blogposts te publiceren waar je klanten echt op zitten te wachten én deze vervolgens in te zetten in je salesproces.

They Ask, You Answer

Ik schrijf je blogs volgens de They Ask, You Answer-methode van Marcus Sheridan. Hij ontdekte in 2008 dat de mensen die zijn site bezochten 5 dingen wilden weten.

De zogeheten Big 5:

  • Prijs en kosten
  • Problemen
  • Vergelijkingen en versus
  • De beste
  • Reviews en beoordelingen

Maar dat niet alleen: deze onderwerpen bleken universeel te zijn. Sindsdien hebben honderden bedrijven over de hele wereld succes geboekt met deze methode. En jij kunt er een van zijn!

Nieuwsgierig geworden naar They Ask, You Answer en de Big 5? Neem dan contact met me op, ik vertel je graag meer in een kennismakingsgesprek!

Hoe het is om met mij samen te werken

Renske is veel meer dan ‘gewoon een tekstschrijver’. Ze ontzorgt ons helemaal op het gebied van de marketingcommunicatie van ons merk.

– Paul Willems, hoomie

Ik zie het als meerwaarde dat Renske ook met andere klanten in de cleantechsector werkt, omdat ze daardoor beter op de hoogte is van wat er speelt.

Kim Bentum, EVWise & EV Consult

Renske is er met minimale input in geslaagd unieke, volledige en lekker leesbare pagina’s te schrijven waarmee we inmiddels ranken in Google.

Jurriën de Peuter, Kiwatt

In 3 stappen naar blogs die klanten opleveren

Maak een afspraak met me

Vertel me alles over je aanbod

.

Krijg meer en betere klanten

Enthousiast geworden om met mij samen te werken?